Το ιστολόγιο έχει μεταφερθεί!

Αυτόματα θα μεταβείτε στη νέα ιστοσελίδα του Σ.Δ.Ε. Νάουσας. Αν δε συμβεί αυτό, παρακαλώ επιλέξτε
http://sde-naous.ima.sch.gr Ευχαριστούμε !!!

Καλώς ήρθατε στο blog του Σ.Δ.Ε. Νάουσας!

ΣΔΕ Νάουσας

Ακτινοβολία Κινητών

Το ΚΙΝΗΤΟ ακτινοβολεί και ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Αστρονομία

Project Πλανήτες

Εγγραφές

Εγγραφές για το εκπ. έτος 2014-2015

Αποφοίτηση 2014

Πρόσκληση στην Ημερίδα Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας - Αποφοίτηση

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις 2010-2011

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Δελτίο Τύπου: 25 Νοεμβρίου 2008 - Εβδομάδα εκδηλώσεων για το Σ.Δ.Ε.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ

Στις 17 Νοεμβρίου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τίτλο «Μνήμη Πολυτεχνείου» με σκοπό να τιμηθεί η 35η επέτειος της εξέγερσης των φοιτητών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο το Νοέμβριο του 1973. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τους εκπαιδευτικούς Βαταντζή Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Βασιλική και Κωνσταντίνου Αναστάσιο που σε συνεργασία με τους εκπαιδευόμενους του τμήματος Β1 του Σχολείου παρουσίασαν το χρονικό της εξέγερσης. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων και αυθεντικών απολογιών κρατουμένων, προβολή διαφανειών, ταινιών και ηχητικών ντοκουμέντων και μουσική επένδυση από τη χορωδία του σχολείου που συνετέλεσαν στη απόδοση της πρέπουσας τιμής στη θυσία των νέων της γενιάς του Πολυτεχνείου για την απόκτηση της Δημοκρατίας.


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

Την ίδια εβδομάδα εκπαιδευόμενοι του τμήματος Βέροιας και του τμήματος Αλεξάνδρειας που αποτελούν παραρτήματα του Σ.Δ.Ε Νάουσας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης σε χώρους πολιτισμού όπως προβλέπεται από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν από τις υπεύθυνες των βιβλιοθηκών και ενημερώθηκαν για την ποικιλία των βιβλίων, τον τρόπο δανεισμού καθώς και για τη χρήση internet για τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες. Τους εκπαιδευόμενους του τμήματος Αλεξάνδρειας συνόδευαν οι εκπαιδευτές Βόλνα Ευαγγελία, Φιλόλογος Ελληνικού Γραμματισμού και Κατσιούλης Γεώργιος, Κοινωνιολόγος και τους εκπαιδευόμενους της Βέροιας οι εκπαιδευτές Χίρτογλου Ανθούλα, Φιλόλογος Αγγλικού Γραμματισμού και Χειμωνίδης Νικόλαος, Κοινωνιολόγος.


ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Επίσης το τμήμα Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και παρακολούθησε την Ελληνική Ταινία «Καλά Κρυμμένα Μυστικά – Αθανασία» του Πάνου Καρκανεβάτου. Την επίσκεψη οργάνωσε ο εκπαιδευόμενος του τμήματος Σιώπης Λάζαρος. Τους εκπαιδευόμενους συνόδευαν οι εκπαιδευτές Τοπάλογλου Βιβή, Πληροφορικού Γραμματισμού και Ταναμπάση Πωλίνα, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: