Το ιστολόγιο έχει μεταφερθεί!

Αυτόματα θα μεταβείτε στη νέα ιστοσελίδα του Σ.Δ.Ε. Νάουσας. Αν δε συμβεί αυτό, παρακαλώ επιλέξτε
http://sde-naous.ima.sch.gr Ευχαριστούμε !!!

Καλώς ήρθατε στο blog του Σ.Δ.Ε. Νάουσας!

ΣΔΕ Νάουσας

Ακτινοβολία Κινητών

Το ΚΙΝΗΤΟ ακτινοβολεί και ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Αστρονομία

Project Πλανήτες

Εγγραφές

Εγγραφές για το εκπ. έτος 2014-2015

Αποφοίτηση 2014

Πρόσκληση στην Ημερίδα Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας - Αποφοίτηση

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις 2010-2011

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Δελτίο Τύπου 29 Μαΐου 2007 - Επίσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας/Θράκης

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2007 μια ομάδα εκπαιδευομένων του Σ.Δ.Ε. Νάουσας συνοδευόμενη από τους εκπαιδευτές Δημήτριο Παπαδόπουλο και Αριστοτέλη Παπαγεωργίου επισκέφθηκε το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της παρεμβατικής δράσης με τίτλο «Άνδρες και γυναίκες στο χώρο εργασίας: διερευνώντας την κατάσταση σήμερα», την οποία υλοποιεί κατά τη φετινή σχολική χρονιά ομάδα εκπαιδευομένων του Σ.Δ.Ε. Νάουσας συνεργαζόμενη με πέντε άλλα σχολεία της περιοχής του Ν. Ημαθίας στο πλαίσιο του προγράμματος του Κ.Ε.Θ.Ι. (Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας) «Ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών και παρεμβατικά προγράμματα για την προώθηση της ισότητας των φύλων».

Την ομάδα καλωσόρισε θερμά ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης καθηγητής κ. Ανανίκας Λουκάς, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργου Καλαντζή για καλή επιτυχία στην εκπαιδευτική τους προσπάθεια και έκαμε μια αδρομερή παρουσίαση των τομέων δραστηριοποίησης του Υπουργείου. Εν συνεχεία πήραν τη σκυτάλη ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. Παρθενόπουλος Κωνσταντίνος και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας κ. Χατζηνικολάου Αθηνά, οι οποίοι παρουσίασαν τις αρμοδιότητες του Υπουργείου, το οργανόγραμμά του καθώς και στοιχεία που αφορούν την αριθμητική σχέση ανδρών και γυναικών που εργάζονται σε αυτό. Κατόπιν με μέριμνα της κ. Χατζηνικολάου οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Υπουργείου και έδωσαν σε εργαζόμενες ερωτηματολόγια με ερωτήσεις σχετικές προς τη λογική της παρεμβατικής δράσης που πραγματοποιούν.

Την οργανωτική ευθύνη της επίσκεψης και την υλοποίηση της παρεμβατικής δράσης έχει ο εκπαιδευτής του Σ.Δ.Ε. Νάουσας Δημήτριος Παπαδόπουλος.

Η Δ/ντρια του Σ.Δ.Ε. Νάουσας

Χ’’Ευαγγέλου Μαρούλα

Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια: