Το ιστολόγιο έχει μεταφερθεί!

Αυτόματα θα μεταβείτε στη νέα ιστοσελίδα του Σ.Δ.Ε. Νάουσας. Αν δε συμβεί αυτό, παρακαλώ επιλέξτε
http://sde-naous.ima.sch.gr Ευχαριστούμε !!!

Καλώς ήρθατε στο blog του Σ.Δ.Ε. Νάουσας!

ΣΔΕ Νάουσας

Ακτινοβολία Κινητών

Το ΚΙΝΗΤΟ ακτινοβολεί και ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Αστρονομία

Project Πλανήτες

Εγγραφές

Εγγραφές για το εκπ. έτος 2014-2015

Αποφοίτηση 2014

Πρόσκληση στην Ημερίδα Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας - Αποφοίτηση

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις 2010-2011

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Δελτίο Τύπου 22 Μαΐου 2007 - Εκδρομή στους Μακεδονικούς Τάφους Ανθεμίων και Κρίσεως

Μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων των Σ.Δ.Ε. συντελείται εκτός Σχολείου, σε χώρους πολιτιστικής αναφοράς (Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Μνημεία) ή σε χώρους με περιβαλλοντικό ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων αυτών την Τετάρτη 16 Μαΐου 2007 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Νάουσας πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στους Μακεδονικούς Τάφους Ανθεμίων και Κρίσεως και στη Σχολή Αριστοτέλους.



Οι εκπαιδευόμενοι, απόλαυσαν την ενδιαφέρουσα, λεπτομερή και πλούσια σε ιστορικές και επιστημονικές πληροφορίες αλλά και μυθολογικές προεκτάσεις ξενάγηση του Φιλολόγου υπεύθυνου της βιβλιοθήκης του Β’ Γυμνασίου Νάουσας κ. Στοΐδη, ο οποίος για πολλοστή φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σχολείου και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Μετά την ξενάγησή τους στα αρχαιολογικά μνημεία οι εκπαιδευόμενοι απόλαυσαν το καφέ τους στο Συνεδριακό κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους.

Στην οργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης συνέβαλαν οι εκπαιδευόμενοι Ανθρακέας Ιωάννης, Αραμπατζίδης Νικόλαος και Δημητρούσης Δημήτριος. Θα ήταν παράληψή μας αν δεν εκφράζαμε τις ευχαριστίες μας και στον υπεύθυνο του αρχαιολογικού χώρου Λευκαδίων κ. Δημητρούση Δημήτριο που δέχτηκε εκτός ωραρίου εργασίας του να μας ανοίξει τον αρχαιολογικό χώρο και τους υπαλλήλους του Συνεδριακού κέντρου που πρόθυμα μας εξυπηρέτησαν παρά το γεγονός ότι λειτουργούν μόνο πρωινές ώρες.


Video από την επίσκεψη μας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Η Δ/ντρια του Σ.Δ.Ε. Νάουσας

Χ’’Ευαγγέλου Μαρούλα

Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια: