Το ιστολόγιο έχει μεταφερθεί!

Αυτόματα θα μεταβείτε στη νέα ιστοσελίδα του Σ.Δ.Ε. Νάουσας. Αν δε συμβεί αυτό, παρακαλώ επιλέξτε
http://sde-naous.ima.sch.gr Ευχαριστούμε !!!

Καλώς ήρθατε στο blog του Σ.Δ.Ε. Νάουσας!

ΣΔΕ Νάουσας

Ακτινοβολία Κινητών

Το ΚΙΝΗΤΟ ακτινοβολεί και ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Αστρονομία

Project Πλανήτες

Εγγραφές

Εγγραφές για το εκπ. έτος 2014-2015

Αποφοίτηση 2014

Πρόσκληση στην Ημερίδα Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας - Αποφοίτηση

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις 2010-2011

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Δελτίο Τύπου 4 Μαΐου 2007 - Επίσκεψη στα Κλωστήρια Νάουσας

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Απριλίου 2007 μια ομάδα εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για τη «Βιομηχανική Κληρονομιά στη Νάουσα», πραγματοποίησε την τρίτη προγραμματισμένη επίσκεψή της στα "Κλωστήρια Ναούσης" (σημερινή ονομασία: "United Textiles") στο Στενήμαχο. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία και την οργανωτική συνδρομή του μέλους της ομάδας και εργαζομένης στο εργοστάσιο κ. Βαρθολομαίου Βασιλικής.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες στο σχέδιο δράσης ένα εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας με νεότερου τύπου μηχανήματα, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Η ενημέρωση που έγινε από το διευθυντή παραγωγής του εργοστασίου κ. Πέτρο Καρατζιά περιλάμβανε όλα τα στάδια επεξεργασίας για την παραγωγή του νήματος, από την αρχική επεξεργασία της πρώτης ύλης ως το τελικό προϊόν. Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του πλεκτηρίου από τον κ. Δημήτριο Αγγελίδη και την κ. Μαριάννα Γιαγκούλα, και έθεσαν διάφορες ερωτήσεις στους εκπροσώπους του εργοστασίου κυρίως αναφορικά με τις παραγωγικές δραστηριότητες και τις προοπτικές της βιομηχανικής μονάδας.

Μετά και την επίσκεψη αυτή τα μέλη του σχεδίου δράσης του Σ.Δ.Ε. για τη «Βιομηχανική Κληρονομιά στη Νάουσα» (υπεύθυνοι εκπαιδευτές: Κατερίνα Τσαουσίδου και Δημήτριος Παπαδόπουλος) προγραμματίζουν για τα μέσα Μαΐου επίσκεψη στους χώρους του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, το οποίο στεγάζεται σε παλαιό βιομηχανικό κτήριο, γνωστό ως αλευρόμυλος του Μάρκου.

Η Δ/ντρια του Σ.Δ.Ε. Νάουσας

Χ’’Ευαγγέλου Μαρούλα

Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια: