Το ιστολόγιο έχει μεταφερθεί!

Αυτόματα θα μεταβείτε στη νέα ιστοσελίδα του Σ.Δ.Ε. Νάουσας. Αν δε συμβεί αυτό, παρακαλώ επιλέξτε
http://sde-naous.ima.sch.gr Ευχαριστούμε !!!

Καλώς ήρθατε στο blog του Σ.Δ.Ε. Νάουσας!

ΣΔΕ Νάουσας

Ακτινοβολία Κινητών

Το ΚΙΝΗΤΟ ακτινοβολεί και ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Αστρονομία

Project Πλανήτες

Εγγραφές

Εγγραφές για το εκπ. έτος 2014-2015

Αποφοίτηση 2014

Πρόσκληση στην Ημερίδα Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας - Αποφοίτηση

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις 2010-2011

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

26 Ιανουαρίου 2006 - Κοπή πίτας Σ.Δ.Ε. Νάουσας

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σ.Δ.Ε. ΝΑΟΥΣΑΣ

Στο Δημοτικό Περίπτερο «Κιόσκι» της Νάουσας την Παρασκευή 23/01/2009 έκοψε τη βασιλόπιτά του το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου και του παραρτήματος στη Βέροια, οι αντινομάρχες κα Μπατσαρά και κ. Σουμπέκας, ο Δήμαρχος της Νάουσας κ. Καραμπατζός και ο αντιδήμαρχος Παιδείας της Βέροιας κ. Μαυροκεφαλίδης.


Η Δ/ντρια του Σχολείου κα Χατζηευαγγέλου Μαρούλα ευχήθηκε πολύ καλή και δημιουργική σε όλους χρονιά και ευχαρίστησε τους τοπικούς άρχοντες για τη συνεχή στήριξη του Σχολείου. Τους κάλεσε να συνεχίσουν να στηρίζουν το Σχολείο γιατί όπως είπε οι μαθητές του, προβάλλουν μέσα από τις δραστηριότητές τους τις πόλεις της Νάουσας, της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας.


Επίσης κόπηκε τη Δευτέρα 19/01/2009 στις 18:00 η βασιλόπιτα του παραρτήματος του Σ.Δ.Ε. στην Αλεξάνδρεια. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας κ. Γκιόνογλου, ο αντιδήμαρχος κ. Ανεσίδης και η Δ/ντρια του Σχολείου κα Χατζηευαγγέλου Μαρούλα και συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευόμενοι και οι καθηγητές τους. Η Δ/ντρια του Σχολείου ενημέρωσε τους δημοτικούς άρχοντες για τη λειτουργία του παραρτήματος και τους ευχαρίστησε για τη συνεχή στήριξή τους. Ο κ. Γκιόνογλου δήλωσε ενθουσιασμένος από το κλίμα που επικρατεί στο Σχολείο και την προσπάθεια που καταβάλλεται να καθιερωθεί ο θεσμός στην Αλεξάνδρεια και στην ευρύτερη περιοχή. Υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου και ευχήθηκε στους εκπαιδευόμενους καλή πρόοδο και υγεία για το νέο έτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: