Το ιστολόγιο έχει μεταφερθεί!

Αυτόματα θα μεταβείτε στη νέα ιστοσελίδα του Σ.Δ.Ε. Νάουσας. Αν δε συμβεί αυτό, παρακαλώ επιλέξτε
http://sde-naous.ima.sch.gr Ευχαριστούμε !!!

Καλώς ήρθατε στο blog του Σ.Δ.Ε. Νάουσας!

ΣΔΕ Νάουσας

Ακτινοβολία Κινητών

Το ΚΙΝΗΤΟ ακτινοβολεί και ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Αστρονομία

Project Πλανήτες

Εγγραφές

Εγγραφές για το εκπ. έτος 2014-2015

Αποφοίτηση 2014

Πρόσκληση στην Ημερίδα Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας - Αποφοίτηση

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις 2010-2011

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007

Δελτίο Τύπου 07 Μαρτίου 2007 - Επίσκεψη σε Εργαστήριο Παρασκευής Παραδοσιακών Ποτών

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2007 οι εκπαιδευόμενοι του Α’ και Β’ κύκλου σπουδών από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Νάουσας, οι οποίοι παρακολουθούν το Σχέδιο Δράσης (Project) με θέμα «Ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα», πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στο εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών λικέρ, ούζου και τσίπουρου Αρβανιτίδη (πρώην εργαστήριο Αν. Παπαδόπουλου), στη Στενήμαχο Ημαθίας.

Οι εκπαιδευόμενοι, που συνοδεύονταν από τους υπεύθυνους καθηγητές του Project κ. Αριστοτέλη Παπαγεωργίου και Ιωάννη Πουλιόβαλη, κατατοπίστηκαν για τη λειτουργία του και ενημερώθηκαν για την παρασκευή των ηδύποτων σε όλα της τα στάδια. Οι αρμόδιοι, με ιδιαίτερη προθυμία και ευγένεια, απάντησαν στις ερωτήσεις μας, αναφέρθηκαν στην οργάνωση της ποτοποιίας και επιπλέον μας προσέφεραν λικέρ.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο «Καφέ Ειρεσιώνη», όπου οι υπεύθυνοι μας εξήγησαν αναλυτικά τις φάσεις παρασκευής των παραδοσιακών ζυμαρικών.

Αναμφίβολα ήταν μία ενδιαφέρουσα όσο και ευχάριστη επίσκεψη, ενταγμένη πλήρως στα πλαίσια λειτουργίας του ΣΔΕ. Εστιάστηκε στην πρακτική των Σχεδίων Δράσης, όπου κατεξοχήν διαπλέκεται δημιουργικά η θεωρητική επένδυση με τη λειτουργικότητα. Εκφράζουμε και από τη θέση αυτή τις ευχαριστίες μας.

Η Δ/ντρια του Σ.Δ.Ε. Νάουσας

Χ’’Ευαγγέλου Μαρούλα

Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια: